Welkom bij DotjeKids

 

Bent u op zoek naar een speciaal, uniek en op uw wensen afgestemd kraamcadeau?

Of zoekt u unieke producten die u geheel zelf samen kan stellen zodat u een perfecte match krijgt met de babykamer? Bij DotjeKids bent u dan aan het juiste adres.

 

Sfeervolle stoere accessoires, unieke muziekmobielen, originele lieve kraamcadeaus of gepersonaliseerde naamslingers. Kortom bijzondere eyecatchers die u niet bij de reguliere winkels kunt vinden. Want DotjeKids staat voor handgemaakte, hippe, stijlvolle en unieke samengestelde baby artikelen.

 

Bij DotjeKids zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Niet iedereen houdt van dezelfde kleuren, stijl of combinaties. Om die redenen werk ik vaak op bestelling om aan uw persoonlijke wensen te kunnen voldoen. Alle producten zijn met veel liefde en passie handgemaakt van de beste kwaliteit. Hierdoor is ieder item elke keer uniek en bijzonder. 

 

Bij DotjeKids zijn er ook veel leuke artikelen op voorraad. Dit wordt vermeld bij het betreffende product. Bij elk product staat informatie over materiaal, afmetingen, prijzen en voorraad.

 

Geniet van alle leuke producten van DotjeKids en aarzel niet om advies te vragen, ik help u graag. Dit kan via contact, email, facebookpagina. Ik probeer dan zo snel mogelijk te reageren.

Bestelinformatie en productinformatie vindt u onder de knop info.

 

Veel plezier met het uitzoeken en samenstellen van uw babyartikelen.

Zehra Nijman