Extra Informatie

 

Producten

- Alle producten van DotjeKids zijn persoonlijk en zorgvuldig handgemaakt. 

- Ziet u op de webshop van Dotjekids niet wat u zoekt? Wilt u liever uw product geheel naar eigen wens samenstellen? Dat kan zeker bij DotjeKids. U kunt hiervoor een mail met uw wensen en vragen sturen naar info@dotjekids.nl

- Het is mogelijk dat de kleuren op de foto`s iets afwijken van de werkelijke kleur.

- Bij iedere product is aangeven wat de actuele levertijd is. Levertijd is berekend in werkdagen, excl. weekenden.

- De genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van eventuele typefouten en prijswijzigingen.

 

Prijzen

- Alle vermelde prijzen voor de aangeboden producten en diensten zijn in euro's, exclusief verzendkosten, tenzij anders aangegeven.

 

Garantie

- De garantietermijn van producten van DotjeKids is 30 dagen. Garantie geldt niet voor schade ontstaan door verkeerd gebruik. We zullen er wel alles aan doen om schade zo goed mogelijk te herstellen, eventuele onkosten zijn voor rekening van de klant.

 

Veiligheid

- Producten van DotjeKids dienen altijd onder toezicht van een volwassene gebruikt te worden. Als ouder/verzorger bent u zelf verantwoordelijk voor de veiligheid.

- Bij intensief gebruik kunnen bepaalde producten het begeven. Controleer het product van jonge kinderen regelmatig en verwijder het als het kapot of incompleet is. Losse kleine onderdelen kunnen verstikkingsgevaar opleveren voor kinderen vooral onder de drie jaar.

- DotjeKids is niet aansprakelijk voor enige schade ten gevolge van slijtage/schade aan de producten.

 

Wijzigingen
DotjeKids behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden en de inhoud van de website www.dotjeKids.nl tussentijds te wijzigen.

 

Privacy
Persoonsgegevens worden in ons klantenbestand opgenomen en gebruikt voor de afhandeling van bestellingen. Deze gegevens worden niet aan derden doorgegeven.

 

Copyright/Auteursrechten
Op alle afbeeldingen en teksten op de site van DotjeKids berusten auteursrechten. Overname en gebruik van, in welke vorm dan ook, is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van DotjeKids.

 

Vragen & Opmerkingen?

Mocht er nog vragen, opmerkingen of onduidelijkheden zijn dan kunt u altijd contact met DotjeKids opnemen middels Contact of email.