Over ons

 

 

Ik ben Zehra Nijman, getrouwd en moeder van Emir (2012) en Merel (2014), woonachtig in Almelo en momenteel werk ik 3 dagen in een ggz-instelling. Ik ben altijd al creatief bezig geweest maar tijdens mijn zwangerschap in 2012 heb ik meer interesse gekregen in unieke babyartikelen die niet bij iedere reguliere winkel verkocht worden.

Toen ben ik zelf aan de slag gegaan en heb ik me heerlijk uitgeleefd o.a. in de babykamer, muur beschildering, speelgoed, maken van leuke kleertjes, enz. waar ik enorm veel plezier aan beleefd heb. Kort daarna dacht ik dat ik in deze richting mijn hobby goed kon uitbreiden.

 

Daardoor heb ik sinds begin 2017 mijn creativiteit een richting gegeven, me verdiept in de regels, kwaliteit van de materialen voor de babyspeeltjes, en vervolgens mijn eigen facebookpagina DotjeKids opgericht. Vervolgens ben ik begonnen met het maken van leuke maar vooral unieke babyartikelen.

 

Dit is een hele brede wereld met veel mogelijkheden. Omdat niet iedereen van dezelfde combinaties of kleuren houdt, maak ik de meeste babyartikelen op bestelling en naar 100% klantenwens. U kunt bij DotjeKids een muziekmobiel bestellen met bijvoorbeeld een roze aapje, groene giraffe, witte leeuw en een paarse schildpad. Hierdoor is ieder product bij DotjeKids uniek met een eigen verhaal. Kortom ik ben blij en hartstikke trots op mijn uit de hand gelopen hobby. 😊

 

Alle producten van DotjeKids zijn persoonlijk en zorgvuldig handgemaakt naar klantenwens. Hierdoor zijn er minimale voorraden. Op de webshop ziet u verschillende producten in verschillende kleuren-figuren combinaties. Heeft u speciale wensen qua kleur of figuurtjes? Stuur gerust een mail naar info@dotjekids.nl om de mogelijkheden te bespreken. 

 

Ik zou het zeer waarderen als u ook een kijkje neemt op mijn facebook/instagram en een like is altijd lief.

 

Creatieve groeten,

Zehra Nijman