Bestel informatie & Algemene voorwaarden

Producten

- Alle producten van DotjeKids zijn persoonlijk en zorgvuldig handgemaakt naar klantenwens.

Hierdoor zijn er minimale voorraden.

- Omdat bijna alle producten met de hand worden gemaakt is het mogelijk dat de kleuren op de foto`s

iets afwijken van de werkelijke kleur.

Bestelinformatie

Het proces van bestellen verloopt als volgt:

1- Kijk maar rustig rond op de website.

2- Als u een product ziet dat aan uw wensen voldoet, noteer dan de artikelcode daarvan. Of wilt u uw product geheel zelf samenstellen? Denk dan rustig na over alle details waaraan uw eigen unieke product  moet voldoen. Denk hierbij o.a. aan;

- materiaal keuze

- kleurencombinatie knuffels

- kleurkeuze kralen

- volgorde van de details/knuffels

- evt. extra wensen

3- Als u helemaal tevreden bent, stuur mij dan mbv het contactformulier, email of via de facebookpagina een bericht waarin u mij vertelt wat uw wensen zijn. Graag vraag ik u dit zo concreet en gedetailleerd mogelijk te omschrijven om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen. U bent uiteindelijk zelf verantwoordelijk voor het doorgeven van een volledige omschrijving.

4-Vervolgens krijgt u van mij een samenvatting van uw bestelling, evt. vragen en een definitieve prijsopgave. Als u hiermee akkoord gaat, volgen de nadere gegevens (n.a.w./ betaalgegevens).

5- Als uw speciaal opmaat gemaakte bestelling gereed is, dan wordt er eerst contact met u opgenomen om het eindresultaat te laten zien. Na uw goedkeuring wordt het product verzonden.

Als u een bestelling plaatst gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.

 

 Prijzen

Alle vermelde prijzen voor de aangeboden producten en diensten zijn in euro's, exclusief

verpakking-en verzendkosten, tenzij anders aangegeven.

Voor aanpassingen of speciale wensen kunnen de prijzen afwijken van die op de website, dit wordt  besproken tijdens de bestelling.

 

Betaling

- De bestellingen dienen vooruitbetaald te worden via bankoverschrijving. Voor een eventuele aanbetaling (bij bestellingen vanaf € 25) dient u de helft van het bedrag van het product te betalen. Als uw bestelling verzendklaar is wordt u hiervan op de hoogte gebracht, vervolgens kunt u het resterende bedrag + verzendkosten overmaken zodat uw bestelling verzonden kan worden.

- De bestelling wordt pas definitief als de betaling bijgeschreven is en wordt behandeld op datum van binnenkomst.

- Betaling dient plaats te vinden binnen 6 dagen na de besteldatum. Is binnen deze periode de betaling niet ontvangen, dan komt de bestelling te vervallen.

- Houd rekening met evt. vertragingen bij de bank.

- Houd er rekening mee dat betalingen soms een paar dagen onderweg kunnen zijn.

Levertijd & Annuleren

- De levertijd gaat pas lopen als de betaling binnen is.

- De gemiddelde levertijd is ca. 2 a 5 weken, afhankelijk van de grootte van de bestelling. In een drukke periode kan het zijn dat de levertijd verder oploopt. Dit wordt tijdens de bestelling duidelijk met u overlegd.

- Speciaal naar wens bestelde producten kunnen binnen 3 dagen na ontvangst van de betaling kosteloos geannuleerd worden. Het betaalde bedrag wordt dan binnen 10 werkdagen volledig teruggestort.

Bij annuleringen later dan 3 dagen na ontvangst van de betaling wordt er bij orders onder de € 25 het gehele bedrag en bij orders boven de € 25 de helft van het bedrag ingehouden. Het resterende bedrag inclusief de door u betaalde verzendkosten wordt binnen 10 werkdagen teruggestort.

Inpakken

DotjeKids is bereid om de producten luxueus in te pakken en direct naar de ontvanger te versturen. Hiervoor wordt dan wel een kleine bijdrage gevraagd afhankelijk van het product en uw wensen, vanaf €2.50.

 

Verzending & Aansprakelijkheid

- Afhankelijk van de gekozen producten en het gewicht en afmetingen zal de verzending via Post.nl als pakketpost of brievenbuspost worden verzonden. Hiervoor zijn tevens hun tarieven van toepassing met bijkomende handelingskosten. Huidige tarieven zijn; Pakketpost € 7,45, brievenbuspost € 4,50.

Tarieven voor de kleinere artikelen die in een bubbelenvelop verzonden kunnen worden,

varieren tussen € 1,10 - € 4,40. Deze worden duidelijk vermeld tijdens het bestelproces.

- De verzendkosten zijn voor rekening van de klant. Zelf afhalen is kosteloos en kan alleen op afspraak.

- Uw bestelling zal met uiterste zorg en in goede staat afgeleverd worden bij PostNL.

- Verzendingen zijn voor risico van de koper.
- DotjeKids is niet aansprakelijk voor vertraging van levertijden door PostNL. Evenals het beschadigen of kwijtraken van uw zending. DotjeKids zal er wel alles aan doen om een eventueel probleem samen met u op te lossen.

 

Retourzending

- Voor retourzending dient u binnen 3 dagen na ontvangst van het product contact op te nemen met DotjeKids.

- De producten die in opdracht gemaakt zijn worden niet teruggenomen tenzij het product ernstig afwijkt van de door uw opgegeven wensen.

- De kosten voor de retourzending zijn voor rekening van de klant. Retourzendingen die onvoldoende gefrankeerd zijn worden niet geaccepteerd en gecrediteerd.

- Na ontvangst van het product zal het afgesproken bedrag binnen 10 werkdagen teruggestort worden.

 

Garantie

- De garantietermijn voor bepaalde artikelen van DotjeKids is 30 dagen. Garantie geldt niet voor schade ontstaan door verkeerd gebruik. We zullen er wel alles aan doen om schade zo goed mogelijk te herstellen, eventuele onkosten zijn voor rekening van de klant.

 

Veiligheid

- Producten van DotjeKids dienen altijd onder toezicht van een volwassene gebruikt te worden. Als ouders/verzorger bent u zelf verantwoordelijk voor de veiligheid.

- Bij intensief gebruik kunnen bepaalde producten het makkelijk begeven.Controleer het product van jonge kinderen regelmatig en verwijder het als het kapot of incompleet is. Losse kleine onderdelen kunnen verstikkingsgevaar opleveren voor kinderen vooral beneden de drie jaar.

- DotjeKids is niet aansprakelijk voor enige schade ten gevolge van slijtage/schade aan de producten.

 

Privacy
Persoonsgegevens worden in ons klantenbestand opgenomen en gebruikt voor de afhandeling van bestellingen. Deze gegevens worden niet aan derden doorgegeven.

 

Copyrigight/Auteursrechten
Op alle afbeeldingen en teksten op de site van DotjeKids berusten auteursrechten. Overname en gebruik van, in welke vorm dan ook, is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van DotjeKids.

Vragen & Opmerkingen?

Mocht er nog vragen, opmerkingen of onduidelijkheden zijn dan kunt u altijd contact met DotjeKids opnemen middels contactformulier, facebook, email.